Próbálja ki! Regisztráljon!

Csődfigyelés

Amikor egy cég ellen csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás indul, az adott cég partnerei, hitelezői, erről a tényről, csakis a cégközlönyben megjelenő hirdetményből értesülhetnek. Ilyen esetben Ön, a bajba jutott cég felé csak akkor érvényesítheti követeléseit, ha a kihirdetést követően 40 napon belül bejelenti igényét a felszámolónál, ellenkező esetben lemondhat róla. A pénzvilágban számos példa van arra, hogy egy cégre vonatkozó negítív esemény magával rántja az adott cég partnereit, hitelezőit.

 

Figyelje Ön is gazdasági partnereit!

Ezt megteheti a cégközlöny oldalainak nap mint nap történő átlapozásával vagy választhatja szolgáltatásunkat, amely ezt automatikusan megteszi, és minden gazdasági partnerét érintő, negatív eseményről értesíti Önt. A szolgáltatás segítségével az Ön által megfigyelt cég 'gyanús' partnereit is feltérképezheti, egy kapcsolati gráf segítségével, mely átlátható, vizuális képet ad a pénzügyileg problémás partnerekről.
 

Próbálja ki ingyen!

Regisztrációjával egy hónapon keresztül 5 céget ingyen figyelhet meg.

További megfigyelésekhez elő kell fizetni szolgáltatásunkra, melynek díjazásáról érdeklődjön a Kapcsolat menüpont alatt.